dijous, 19 de setembre del 2013

ET TROBE A FALTAR







Sensual per Anita Road of Life a http://www.deviantart.com/



Aquest és especial. Hi ha d'alguns que són com finestres, pots veure dins sempre que t'hi arrimes. El procés de fa quatre anys ací és palpable: la casa continua estant en reformes.. i també  hi ha certes similituds que de vegades fan pensar que no s'ha avançat força. Encara que això no és així, avancem sempre... Tanmateix, sovint ens retrobem en semblants situacions, el món interior no és el mateix. Tot canvia. Nosaltres, també. 


Més info: http://relatsencatala.cat a l'usuari d'Amira. :) 



ET TROBE A FALTAR




Pànic a un full en blanc. A besar el teu front. A trencar un silenci imposat entre els/les dos. A rodejar una tanca de ferro punxós. A escriure el que sent. A deixar-me portar pel desig i l'alcohol... la vida. La vida no és sinó ombres d'hivern. Semble esmicolar-me en trossos si no em mires. I una daga punyent fa sagnar un cor. 


Et trobe a faltar.



Si semble tristor és perquè ho sóc. Si semble alegria és momentani, màscares en un ball de disfresses en té tothom. Endevines qui sóc? Si sembla que semble sentiment, ho sóc. Tinc tanta por de no trobar-me... o de trobar-me perduda... o de perdre'm i trobar que no estàs... 



Et trobe a faltar.



Tinc un futur en venda i un passat en reconstrucció i el present... el present no sap si penjar el cartell d'obres o derrocament per traspàs. El cor no respon als batecs fatigats; fuig la vida pels quatre cantons de la meua brúixola.



Et trobe a faltar.



El mapa que havia dibuixat amb tanta paciència vaig estripar-lo ahir... I hui he perdut els papers, la poesia, la noció del temps, les ganes de tot i de res... m'he perdut entre tanta gent que volta, entre tantes màscares... viatgera sense rumb ni nord esperant bons vents.



Simplement: et trobe a faltar.



         5/6/09

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua! :)